Saturday, July 4, 2009

banyak

it has been a month kot i never use the federal highway.. maybe the lack of great traffic is a main talk.. or i never been those area unless myself is indeed and insist to be there... while i was heading to shah alam as be on that highway... that was sick.. the time was turning to six.. kind that time area.. i couldn't bear to flashback every single moment in my today life.. the time would explain how well you might be trapped in a traffic jammed.. i'm pretty less of interest to write such a so-diary word in this bajusemalam.. serious say which is i only story when it was just a story.. i refused to vent out when it was just sort of fuck up... the personal is being naked when you are showing them off immorally... what a foul mouth here.. yes, this is over-stated.. owh ok.. i was in a traffic jammed in an hour just now... still couldn't remember every moment at all... this could tell myself how i never catching a pleasure whilst sticking myself on that road perhaps... and here the views of one typical friday evening... and pardon the poor quality of the pictures.. are they??... ok a simple shoot and again just ignore the quality.. i'm not a best shooter... ergghh... aku snap mereka pasal semua ada sebab dan imbasan tersendiri... berangan...


_DSC0084
ok ini arah utama aku.. bandar anggerik...

_DSC0084
actually i was tired to see this car just ahead my car since the flat no is so annoying... bukan jeles.. tapi ok aku penat nak beri singakatan PDS untuk apa.. aku ada penyakit di mana setiap abjad pada nombor plat kereta yang aku lihat, mesti ada maksud dia sendiri... percayalah aku mesti beri maksud yang gampang.. baru lah hilang bosan masa memandu... jadi maksud PDS yang paling gampang apa dia??...

_DSC0084
if you are routinely use this highway, then you probably feel forcing to see this... trust me.. this digital signboard is helping you... tapi bila tiap-tiap petang lihat benda yang sama begini, jantung yang sihat pun sanggup hisap dunhill tiap hari..

_DSC0072
masa kecik dulu aku tak bengap sangat... sebab aku pernah terfikir benda alah nombor-nombor tepi jalan ni semua disediakan untuk kita belajar mengira... ada member aku dulu kata nombor tepi jalan ni adalah nombor jumlah kenderaan yang dah lalu di jalan tersebut.. sekarang nampak tak yang aku tak bengap sangat bukan...

_DSC0072
i have to say that i hate you most si honda city.. that's it... aku tahu dia tak bersalah...

_DSC0072
when i saw this, it reminds me about abah... my dad is a safety person who is working in a safety field of job... he would complain with all these... then mom would listen to him unwillingness... kebagusan emak mengawal keadaan... ensem gila...

_DSC0072
masa aku kecik dulu, aku tahu dua jenis motor je.. Cagiva dan Ducati.. tak sangka selama aku pernah lalu di jalan ni, baru nampak kedai Ducati.. if i were a guy, i would end up my age by having such a number of motorbike..

_DSC0072
while snapping this billboard, i had been surprised by car horn behind me... coz my lane was already in moving... gelabah je pakcik.. sebenarnya aku nak kata billboard ni aku tak paham apa... saya orang kampung.. naik kapal terbang pun lima tahun sekali.. haha..

_DSC0072
owh ok ni last and a little least... kalau antar polis gambar ni, sure kena saman... tak juga.. polis suka saman aku sebab parking sahaja... pilih kasih ke atau memang rezeki aku pada saman yang lain??...

9 comments:

Siti Nur Aimi Shahbudin said...

pardon sebab gmbq x cantek eh??
CANTEK ok..dekat gmbq last skali aku nk ckp..
hai ain! hahahahha gemdik kan..

PDS : Peeping Da Silly haha!

a . i . n said...

haha... gambar maen amek je.. cantek ahh sgt.. mekaseh2... oh pic last tu ko tak gedik.. hehe.. hai kembali...
"peeping da silly"... haha.. seronok kan memaksudkan setiap abjad di plat kete.. ngee...

AkuKopiKauSiapa? said...

PDS paling gampang?? Pan*** Dua Sejoli

amadd @ nizar said...

oi! ko lalu depan bekas opis ako..apasal tak roger..keh12

a . i . n said...

to kopi:
hahaha.. sangat gampang...

to madd:
mane ofis lama ko beb??

syura said...

cntik interior kete ko. kete pe nih ain?? seriuslaa. smart.

a . i . n said...

eh sue, mekaseh cntik.. huhuhu.. ketapi je syg.. ok... haha..

Siti Nur Aimi Shahbudin said...

saye tau kete ape..haha..nanti terase nk jumpe korg2 i will let u guys know..cewah mcm la aku hebat kot..

a . i . n said...

haha... ami chumel...