Friday, December 31, 2010

tahun baru tu tak best pun

dalam banyak-banyak hari. aku rasa hari ni takde life gila. bangun tidur lambat dan nak masak pun pergi ke pasar raya tadi, takde bahan yang cun pun. semua stock lama. dah bangun lambat, memang takkan jumpa pasar besar shah alam lah kan. dipendekkan cerita, aku hangen gila andai edit gambar enam belas kali pun, still tak dapat tone yang dikehendaki. padahal nak submit kat orang pada hari ini. sumpah aku lapar nak mati!

No comments: