Thursday, September 15, 2011

sekadarcerita

memang ambil masa kan nak tulis di sini. sebenarnya saya tiada alasan yang berlainan. semua bersifat cliche. maka, tidak perlu nyatakan alasan yang bersifat bagai tidak nyata dan jelas.

terdapat dua jenis situasi yang akan berlaku di dalam dunia. samada ia terjadi secara langsung atau tidak langsung. samada situasi berkenaan nice atau tidak nice. terpulang pada takdir tuhan untuk menyusun setiap situasi berkenaan.

pernah tak kau tidak mahu ambil tahu beberapa kisah tapi kau secara tidak langsung telah ambil tahu beberapa kisah tersebut. tahu tak ia bagai fuck. kalau boleh nak culik empingjagung bawak lari pergi Moscow. senang cerita!

saya akan hadapi peperiksaan 'keselamatan' dalam kurang dari empat puluh hari dari sekarang. dan saya cuba hasilkan tindakan seawal mungkin. itu sahaja harapan yang boleh saya letakkan pada diri sendiri.

dalam masa yang sama, saya mengalami demam yang tidak sekata. saya hanya bekerja dua hari dalam minggu ini. mungkin tahniah untuk saya. mungkin juga tidak. sampai satu tahap, kau akan masih harap pada Sophia. betul tak tipu.

No comments: